Ha a válaszod ezekre a kérdésekre pozitív irányú, akkor megemelem előtted a nem létező kalapomat és a legnagyobb tisztelettel meghajlok előtted.

De ha úgy érzed, valahol leragadtál, valami nem úgy működik, ahogy annak működnie kellene, akkor talán a segítségedre lehetek. Nem úgy, hogy megmondom, mit csinálj..., hanem úgy, hogy megfelelő “terelgetés” mellett felismerd, mi a gond, min kellene változtatni. A saját életed felismeréseit csak egyedül Te hozhatod meg! Nincs még egy ember, aki ugyanabban az életkörülményben van, akinek a gondolatai, érzékelései ugyanolyanok, mint a Tiéd. Pontosan ezért minden tanács hiábavaló, mert senki sem bújhat a bőrödbe. Saját magadnak kell felelősséget vállalnod mindenért, ami Veled történik. Saját döntéseket kell hoznod, hogy merre irányítod tovább életed hajóját.

Méltó vagy jó, kellemes életet élni, méltó vagy az emberek elismerésére, szeretetére, nyugodt, kiegyensúlyozott életre.

De ha megtaláltad az utat, ami ide visz, nem hibáztathatsz többé senki mást, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, mert letértél az utadról. Csak magadat hibáztathatod. Onnantól kezdve el kell döntened, mit szeretnél...és tartani az irányt. Tegyél lépéseket a célod felé és vedd kezedbe az életedet.

Hogy milyen életet szeretnék?

Boldogan és izgatottan ébredni reggelente, hogy megtapasztaljam az élet milliónyi csodáját. Félelmek nélkül élni a hétköznapjaimat, folyamatosan dolgozni a kapcsolataim minőségén, szeretni, amit csinálok, a szabadidőm minden percét élvezni a szeretteimmel, pénzügyi szabadságot teremteni...és hinni, hogy minden lehetséges, és minden probléma megoldható.

Te milyen életet képzelsz el magadnak? Gondold végig...

Ha felszínesek lennénk mondhatnánk azt, hogy minden jó, ahogyan van. De ha egy kicsit megkapirgáljuk a felszínt, előbukkannak a szőnyeg alá söpört dolgok, amikről talán tudomást sem szeretnénk venni, mégis mérgezik a mindennapjainkat. Nos, pontosan ezektől kellene megtisztítani, kitakarítani az életünket. Nem?

Pontosan ebben segíthet Neked a Coaching!

error: Védett tartalom!