Ha kicsit informálódtál, utánanéztél a dolgoknak és meghoztad a döntést, hogy szeretnéd kipróbálni a termékeket, kétféleképpen tudsz hozzájutni: kiskereskedelmi- és nagykereskedelmi áron. Hogy mi a kettő között a különbség?


Kukkantsd meg: 

  Kiskereskedelmi vásárló Nagykereskedelmi vásárló
Ár Kiskereskedelmi ár 25 - 55% -al kedvezőbb
nagykereskedelmi ár
Megrendelések Megkötések nélkül, vagy online, vagy
a terméktanácsadón keresztül
Megkötések nélkül online
weboldalon keresztül
Szállítási díj Van A szállítási díjad visszajár
termékpontokban, amit
levásárolhatsz
Hónap terméke (ingyenes olaj) Nem lehetséges  Akár minden
hónapban megkaphatod (20 - 40 eurós olajak)
Jutalékok és bónuszok Nincs Lehetséges jövedelmed kiegészítése,
vagy akár független anyagi háttered 
megteremtése is.
Ha kicsit informálódtál, utánanéztél a dolgoknak és meghoztad a döntést, hogy szeretnéd kipróbálni a termékeket, kétféleképpen tudsz hozzájutni: kiskereskedelmi- és nagykereskedelmi áron. Hogy mi a kettő között a különbség?


Kukkantsd meg: 

  Kiskereskedelmi
vásárló
Nagykereskedelmi
vásárló
Ár Kiskereskedelmi ár 25 - 55% -al
kedvezőbb
nagykereskedelmi
ár
Megrendelések Megkötések nélkül,
vagy online, vagy
a terméktanácsadón
keresztül
Megkötések
nélkül online
weboldalonkeresztül
Szállítási díj Van A szállítási díjad visszajár
termékpontokban, amit
levásárolhatsz
Hónap terméke
(ingyenes olaj)
Nem lehetséges  Akár minden
hónapban megkaphatod (20 - 40 eurós olajak)
Jutalékok, bónuszok Nincs Lehetséges jövedelmed kiegészítése,
vagy akár független anyagi háttered 
megteremtése is.


Nagykereskedelmi vásárlás esetén van egy 24 €-os regisztrációs díj (Magyarországon az ÁFA magasabb, így ott 25,50€)
Mindenképp javaslom, hogy ha első alkalommal vásárolsz, kérd a segítségemet, ingyenes tanácsadásban részesítelek, elmagyarázok mindent, elmondom hogyan használd, és talán segíthetek a kezdő szetted összeállításában is attól függően, mi a célod. Legyen az akár 1-2 olaj vagy előre elkészített kedvezményekkel ellátott szett is.Nagykereskedelmi vásárlás esetén van egy 24 €-os regisztrációs díj (Magyarországon az ÁFA magasabb, így ott 25,50€)
Mindenképp javaslom, hogy ha első alkalommal vásárolsz, kérd a segítségemet, ingyenes tanácsadásban részesítelek, elmagyarázok mindent, elmondom hogyan használd, és talán segíthetek a kezdő szetted összeállításában is attól függően, mi a célod. Legyen az akár 1-2 olaj vagy előre elkészített kedvezményekkel ellátott szett is.

Kérlek, amennyiben már rendelkezel saját ID számmal, azaz már valahol tagja vagy a doTERRA közösségének, ne hozz létre magadnak egy új “fiókot”. Tiszteljük egymást annyira, hogy szem előtt tartjuk ezeket a tényeket. Biztos vagyok benne, hogy mindenki megkapja a kellő segítséget a saját csapatán belül...


Biztosítsd be magadnak az ajándék olajakat a Hűségprogramon keresztül (LRP)! Hogy mi is az a Hűségprogram és hogyan működik...? Tudj meg róla többet:Mi a célja a Hűségprogramnak?

Bebizonyított tény, hogy hosszútávú, jól működő életmódváltást csak kitartással lehet elérni!

Az esszenciális olajok ebben nagy segítségünkre lehetnek. A lényeg itt is az elkötelezett hozzáálláson alapul. Szubjektív tanácsom az, hogy fókuszáljunk inkább a megelőzésre, mint a betegségeink helyreállítására. Fontosnak tartom, hogy egy teljesen új értékrendszert alakítsunk ki magunkban, ami a testi és lelki jólétünk megőrzésére koncentrál.

A Lojaitás program azért egy nagyon jó lehetőség, mert a hosszútávú, lojális vásárlókat részesíti ajándékokban, bónuszokban. A különbség az, hogy ha beállítod a Hűségprogramodat, 1 év elteltével akár 55%-ot is megtakaríthatsz, miközben ingyenes termékekhez jutsz.
Hogyan?

 • 1. Lépés

  Hozd létre az LRP rendelésedet (Lojalitás program), majd mentsd el.

 • 2. Lépés

  Tarts igényt az ingyen termékekre. Min. 125 termékpontból álló (PV) rendelést kell leadnod az adott hónap 15. napjáig a már beállított LRP sablonodon keresztül.

 • 3. Lépés

  Bármikor változtathatsz a “kosaradba” rakott termékeken.

 • 4. Lépés

  Gyűjtsd a lojalitás pontokat. Ezeket beválthatod termékekre a rendeléseidnél.

 • 5. Lépés

  1 év elteltével akár még plusz 30%-ot is visszakaphatsz termékpontok formájában.

 • 6. Lépés

  A szállítási díjadat visszatérítik.

Ha bármi kérdésed van, vagy valami nem világos, ne habozz kapcsolatba lépni velem, mindent aprólékosan átveszünk, hogy a lehető legjobb döntést hozd meg a választásoddal kapcsolatban. Számomra az a legfontosabb, hogy minél pontosabb információkkal lássalak el, hogy elégedett légy. Én Rád fókuszálok. Az igényeidre, a céljaidra. Ne feledd, nem kevesebb, mint a saját- és szeretteid életminősége a tét.

error: Védett tartalom!